expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

onsdag 13 februari 2019

Retrogalaxens framtid!



Om det är någon som undrar om min 80-talshemsida, Retrogalaxen, vart den tagit vägen, om den ännu existerar, kommer den tillbaka och varför har jag tagit bort den från länklistan så kommer här en uppdatering om den:

För närvarande ligger Retrogalaxen på is. Den är fortfarande uppe och går att besöka och läsa det som står där, men den är ouppdaterad sen 2014 på grund av webbhotellet jag har haft, FreeWebHostingArea, vars server eller konto jag inte kommer in i och vars ansvariga jag inte får tag i. Jag tog bort den från länklistan just nu eftersom den just var så ouppdaterad och jag ville ge plats åt de sidor som faktiskt fungerar.

Under de år som  gått så har dock mina prioriteringar tagit andra vägar. Inte för 80-talet förstås, men för webdesign och ägna tid åt att uppdatera, ladda upp, krångla med server och webdesignsprogram och annat. Den här bloggen och min Youtube-kanal och Facebooksida har blivit min prioritering och just nu finns inte på  kartan att fortsätta på samma sätt som förut med uppdateringar av nyheter från 80-talsartister, 80-talskrönikor och recensioner, som jag ju trots allt gör här numera.
     En del kanske minns att jag spenderade drygt 2 år med att krångla med Passagen, när jag hade dom som webserver, och jag känner inte ork att gå igenom hela processen igen med att leta ännu ett webhotell, ladda upp allt och starta om allt igen. Jag behövde ta ett steg tillbaka, fundera och omprioritera i livet, vilket gjorde att min andra blogg, Stafrins Spaning lades ner och Retrogalaxens framtid just nu hänger i luften.

Jag hade/har en tanke om att ta bort dom delar på sidan som kräver uppdatering, som Rockprintern, Kuriosakammaren, Recensionerna, Youtube-delen och så vidare och bara ha sidan som ett fast lexikon eller guide för 80-talet som inte uppdateras, men finns där för alla att besöka. Men när jag nu har de problem jag har med servern som jag har så vet jag inte själv hur det blir. Fortsätter det länge till kanske jag lägger ner sidan, vilket jag i så fall skulle göra med en tår och lite sorg, eftersom den var något jag ägnade stor del av 00-talet åt och som var väldigt uppskattat av många. Men hur det egentligen blir är just nu skrivet i det blå och tiden får utvisa. Just nu vill jag dock ägna mig mer åt de projekt jag har pågående nu och som trots allt fungerar. OM jag trots allt skulle besluta mig för att lägga ner sidan så kommer jag att meddela det i god tid!

Men för den som vill och har överseende med diverse oönskade reklamloggor här och var från FreeWebHostingArea och lite inaktuell fakta på en del småställen kan alltså ännu gå in och läsa för förhoppningsvis så ger sidan ändå en sorts nostalgi till det gyllene decenniet! En liten information för alla som har saknat Retrogalaxen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...