expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

måndag 26 november 2018

Förändringar på bloggen under 2019!

I juni 2019 är det tio år sen denna blogg startade, otroligt men sant! Därför tänkte jag ta tillfället i akt att försöka göra lite förändringar på Skivguiden. Fortfarande kommer det förstås att vara texter och rekommendationer om skivor eller singlar eller texter om skivmässor och resor till olika städer och deras utbud av ställen att köpa skivor på. Men jag har upptäckt att det även finns lite intresse för fler krönikeliknande texter så jag ska försöka göra mer krönikor om skivor och musik under kommande år. Jag har varit lite tveksam till att gå utanför ramen och skriva om annat än vinyl/CD-skivor och rekommendera dessa. Det är kul att nischa sig och hålla på det.

Men efter ett decennium känner man att det vore kul också att testa lite nya saker och därför ska jag försöka att skriva lite mer också om saker inom den musik jag gillar mest och vad gäller skivhandel. Trots allt handlar musik väldigt mycket om åsikter av olika slag och det känns lite konstigt att inte uttrycka dessa när jag nu har ett forum för det.

Jag kommer under kommande år att försöka byta layout på bloggen också, efter att ha haft samma nu i flera år. Övriga förändringar är jag inte säker på än så jag ska väl inte lova för mycket. Men som sagt, lite förändringens vindar kommer att blåsa här på bloggen under början av 2019 och förhoppningsvis blir det spännande så håll i hatten!
                                 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...